RFONLINE.ACE.ST TALK ABOUT ALL RF ONLINE PRIVATE SERVER

THE BEST FORUM RF ONLINE PRIVATE SERVER and share Bot, cheats, hacks, exploits, games, tips and tricks, cheat engine, guide, latest cheat, tutorials
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
GET VIP MEMBER
RF Online RF Online hacks private server
LIKE US
Keywords
saga avenger hack indo dupe bypass injector striker babel dodge avengers lost Version wallhack peso download cheat engine blank dragon point online lostsaga pointblank SERVER rfonline
Latest topics
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 51 on Sun Aug 28, 2016 4:42 pm
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Top posters
[GM]HASAN
 
Admin
 
[GM]POCAY
 
[GM]ICANG
 
[GM]DONI
 
[GM]AGUNG
 
[GM]TETOR
 
[GM]AWENG
 
[GM]ARIF
 
angelmagetsu
 
Statistics
We have 3166 registered users
The newest registered user is dulah23

Our users have posted a total of 3547 messages in 1236 subjects
Most active topics
[SERVER] RF Avengers Golden Age
RF Striker Version 1.1.3 Release
RF Babel 2.2.4 ROTL Let the Flame Begin Exspansion V.1
-= RF Ethernal War 2.2.3.2 =-
RF ONLINE LAST REFUGE 2.2.3.2 GOLDEN AGE
RF Dynasty PVP 2.2.3 [LokaL]
[SERVER] RF RankBR 2.2.3 PVP
RF Priority Oficial Black Edition/PVP
cheat lost saga fullhack
RF Amazon 2.2.4 Feel the Revenge of The Fallen Exspansion 1.0

Share | 
 

 Bug "yang udah CB bisa ikut GVG tanpa hilang aura"

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
[GM]AWENG



Zodiac : Virgo Jumlah posting : 155
Points : 300
REPUTATION : 0
Join date : 2011-10-19
Age : 46
Lokasi : [GM]AWENG

PostSubject: Bug "yang udah CB bisa ikut GVG tanpa hilang aura"    Sat Oct 13, 2012 11:05 pm

Sekarang saya akan menjelaskan bagaimana jika anda sudah bug CB tetapi
CPT anda masih kecil ,, cara satu satunya adalah ikut GVG.. anda takut
jika masuk guild, bug CB anda hiang ?? berikut penjelasanya agar bug CB
anda tidak hilang...

1. yang pasti anda sekarang sudah bug CB dan lvel anda masih 55
kebawah... kalo CPT loe udah gede / lvlel loe udah gede mending loe cari
CPT di CM aja (malu ama pangkat) [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
2. loe cari guild yang mau GVG..(kalo bisa yang ketuanya OL+kenal ama loe)

3. sebelum GVG mulai loe buru" masuk itu guild...

4. setelah GVG mulai,, loe ikutan GVG terima aja kalo ada pemberitahuan...

5. tunggu GVG ampe selesai.. (guild loe harus menang,, kalo gak menang apa guna nya)

6. setelah GVG beres loe buru buru DC / keluar dari game... eitss
sebelum itu,, loe suruh ketua guild kick loe setelah loe DC... contoh :
GVG udah beres,, char A (yang bug CB) keluar dari game,, char ketua
guild langsung keluarin/kick char A dari guild...

7. kalo udah,, char yang loe bug CB tadi OL in lagi...

8. kalo udah masuk lagi .. loe klik keluar dari account (bukan keluar dari game)...

9. loe masuk lagi dehh pake char loe yang bug CB lagi..

Taraaaaaaa loe dapet GVG dan bug CB loe kaga ilang..

Tested by me : SevenDeadlySins
work in : 14 September 2012

Tolong yang ijo nya pencet gann karena ini karya murni [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] jangan cuma di liat yaa,, karena gwa juga pengen ngerasain ketimpuk ijo ijo [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

***Sincerely***
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
 
Bug "yang udah CB bisa ikut GVG tanpa hilang aura"
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Hal-Hal yang Dipersiapkan Dalam Memelihara Aquarium Laut
» Akuarium 120x50x50 minta saran Senior...udah mulai nyerah
» jual alat pemberi makan ikan otomatis yang di atur oleh timer
» menjawab pertanyaan tentang apakah ikan air laut bisa di transisi menjadi air tawar???

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RFONLINE.ACE.ST TALK ABOUT ALL RF ONLINE PRIVATE SERVER :: THE BEST FORUM FOR RF ONLINE FANS :: ALL RF ONLINE CHEAT REVEALED-
Jump to: