RFONLINE.ACE.ST TALK ABOUT ALL RF ONLINE PRIVATE SERVER

THE BEST FORUM RF ONLINE PRIVATE SERVER and share Bot, cheats, hacks, exploits, games, tips and tricks, cheat engine, guide, latest cheat, tutorials
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
GET VIP MEMBER
RF Online RF Online hacks private server
LIKE US
Keywords
injector online
Latest topics
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 100 on Wed Aug 02, 2017 2:23 pm
October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Top posters
[GM]HASAN
 
Admin
 
[GM]POCAY
 
[GM]ICANG
 
[GM]DONI
 
[GM]AGUNG
 
[GM]TETOR
 
[GM]AWENG
 
[GM]ARIF
 
angelmagetsu
 
Statistics
We have 3166 registered users
The newest registered user is dulah23

Our users have posted a total of 3545 messages in 1234 subjects
Most active topics
[SERVER] RF Avengers Golden Age
RF Striker Version 1.1.3 Release
RF Babel 2.2.4 ROTL Let the Flame Begin Exspansion V.1
-= RF Ethernal War 2.2.3.2 =-
RF ONLINE LAST REFUGE 2.2.3.2 GOLDEN AGE
RF Dynasty PVP 2.2.3 [LokaL]
[SERVER] RF RankBR 2.2.3 PVP
RF Priority Oficial Black Edition/PVP
cheat lost saga fullhack
RF Amazon 2.2.4 Feel the Revenge of The Fallen Exspansion 1.0

Share | 
 

 Maphack 1.24b anti banned for server indonesia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
[GM]WANDI

avatar

Jumlah posting : 114
Points : 251
REPUTATION : 0
Join date : 2011-10-06
Lokasi : SUMATRA

PostSubject: Maphack 1.24b anti banned for server indonesia   Sun Feb 05, 2012 11:11 am

hari ini gue posting buat make Maphack, tapi ga bakal kena band

sebenernya ini cara lama, tp masih work


gue kasih tutor dari awal


1. [You must be registered and logged in to see this link.]


2. edit notepad yg tulisannya 'settings'


3. masukin ip server dota yg lo maenin, format contohnya udah ada disitu

contoh : drop pvpgn.mediagamer.biz

public.indogamer.us

drop dota.nusa.net.idd

kenapa 'd' nya double? tiap format ip yg paling bawah, tambahin 1 huruf apa aja.

biar ga error emang harus gitu



4. login wc3


5. open MH, masukin '2000' di kolom smooth cam


8. masukin angka yg lo mau di kolom camera distance > lalu klik camera distance


6. tulis nick spoofer yg lo mau > klik spoofer

*penting abis klik spoofer, SEMUA ALL FEATURED UDAH AKTIV, walau ga ada ceklis nya, jadi? ga usah klik apa2 lagi!


7. masuk Room dota nya, pas di room alt tab ke Maphack lagi langsung!

sebelum di Screen shoot ping!


8. klik drop bnet, klo berhasil ada tulisan clossing connection warna merah


9. tab ke warcraft lagi, coba tulis /p

kalo ga bisa cek ping, berarti lo udah succes


10. tinggal main! n liat maphacknya udah berhasil .

-ah : ga ngefek


11. kalo di kick, atau remake
lo kan DC tuh, nah tinggal Login bnet, trus tab lagi ke maphack, cukup
klik 1 KALI AJA DROP BNET . abis itu cari room lagi.



12. Happy Cheating Smile
Back to top Go down
View user profile
 
Maphack 1.24b anti banned for server indonesia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» we are renting with dedicated server co-lo in USA & UK
» VPS with relay server based PC2Phone & mobile dialer at $499
» ..::Dedicated server Rent With Voip Switch::..
» Neurobion I ♥ Indonesia *Indonesia Only*
» HOW TO RUN SERVER AUTOMATICALLY IN ECLIPSE USING SELENIUM RC

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RFONLINE.ACE.ST TALK ABOUT ALL RF ONLINE PRIVATE SERVER :: GAME ZONES :: D.O.T.A-
Jump to: